Η οικοτεχνία μας, έχει λάβει 11 βραβεία.
10 για την παραδοσιακή σάλτσα ντομάτας και 1 για τη σάλτσα ντομάτας UMAMI
2018 Olympic awards χάλκινο μετάλλιο
2019 Olympic awards χρυσό μετάλλιο
2019 International taste institute στις Βρυξέλλες ένα αστέρι.
2020 Olympic awards χρυσό μετάλλιο
2020 Mediterranean tastes awards χρυσό μετάλλιο
2021 Specialist awards ασημένιο μετάλλιο
2021 Athens fine food awards ένα αστέρι
2022 International taste institute στις Βρυξέλλες ένα αστέρι.
2022 Athens fine food awards ένα αστέρι
2022 Athens fine food awards ένα αστέρι για τη σάλτσα UMAMI
Το μυστικό της επιτυχίας του προϊόντος, κατά έναν μεγάλο βαθμό, βρίσκεται στο γεγονός ότι εμείς οι ίδιοι καλλιεργούμε τη ντομάτα, με βασικό μέλημά μας να δώσει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει η ντομάτα, όπως το χρώμα, τα ζάχαρα (brix), το λυκοπένιο και πολλά άλλα.
«Η βασική ιδέα ξεκίνησε το 2016 όταν είδα τη γυναίκα μου να κάνει αυτό που έκανε κάθε χρόνο το Σεπτέμβρη (που το έκανε και η μητέρα της και η γιαγιά της) δηλαδή τη σάλτσα όλης της χρονιάς. Εκεί, κατάλαβα ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι απαγορευτική για τη σύγχρονη γυναίκα με τους ρυθμούς της ζωής μας και ότι όλο και περισσότερες νοικοκυρές δεν θα μπορούσαν να το κάνουν».
κ. Πορτοκαλλίδης